Teknologi

  Nye emojier lanseres i sommer

  Bilde av nye emojis
  72 nye emojier lanseres i juni som f.eks. ROFL, bacon og agurk.

  I juni kommer det 72 nye emojier som kan brukes på internett. Det er den skyggefulle (egentlig åpne) organisasjonen som heter Unicode Consortium har godkjent nye emoji-ikoner etter en stor mengde av forslag sendt inn fra brukere over hele verden. Resultatet av disse forslagene er dermed Unicode 9.0.

  Nye emojier
  ChenIT

  Hvem er Unicode Consortium?

  Unicode Consortium består av en gruppe med ingeniører fra Mountain View, California. De fleste kommer fra bedrifter som Apple og Google. Hvorav hver og dem betaler omtrent $18.000 årlig for stemmerett. UCT er åpne for alle og forslag fra hvem som helst i verden. Som presidenten for UCT sa til ABC 7, «A lot of people are surprised that anyone can propose an emoji, [But] Anyone can propose an emoji.»

  Unicode 9.0

  Den nye versjonen lanseres mest sannsynligvis i juni. På listen finner vi blant annet «Face-palm», avokado, selfie, bacon, avtale og agurk. Med dette så er det ikke lenge igjen til hvermansen kan ta i bruk disse nye emoji-ikonene på enten mobil eller PC.

  En sniktitt på Unicode 9.0

  Under ser du forslaget som UCT har lagt frem om Unicode 9.0 og utseende på emoji-ikonene:

  Nye emojier 2
  ChenIT

  I fjor ble forrige versjon av Unicode lansert omtrent på samme tidspunkt som det Unicode 9 blir lansert. Dermed kan vi tro at dette blir årlige lanseringer av nye emoji-ikoner. Hvis du har lyst til å påvirke hva som blir lansert så kan man sende inn forslag til UCT HER.

  Kilde:
  SFist.com
  Unicode.org

  Forrige ArtikkelNeste Artikkel