Reiseliv

  Norwegian lanserer ny direkterute mellom Oslo og Las Vegas

  bilde av Norwegian Dreamliner

  Norwegian fortsetter å utvide rutenettverket sitt og spesielt til nye destinasjoner i USA. I denne omgang lanserer de en ny direkterute mellom Oslo og Las Vegas. Dessuten utvider de også antall avganger mellom Oslo og Los Angeles.

  Fra og med 1. november 2016 vil Norwegian fly mellom Oslo og Los Angeles en gang i uken. I tillegg utvider selskapet også antall avganger mellom Oslo og Los Angeles fra én til to avganger i uken. Billettene til begge disse to destinasjonene er allerede lagt ut for salg, og jeg har funnet billetter helt ned i overkant av 2.500 kr. Lavere priser enn dette for en flytur over atlanteren finner du ikke! Flyvningene til Las Vegas vil gå hver tirsdag, mens flyvningene til Los Angeles vil gå hver tirsdag og fredag. Her er et par eksempler på rimelige turer funnet i november:

  Bilde av eksempelreiseBilde av eksempelreise

  Det lønner seg å være rask med å bestille, ettersom ved erfaring at de rimeligste billettene blir revet bort først. Billeter til Las Vegas kan du bestille her.

  Vi er glade for å kunne tilby de reisende nok en USA-rute, nå mellom Oslo og Las Vegas. I tillegg dobler vi antall avganger mellom Oslo og Los Angeles på grunn av meget god respons på begge sider av Atlanteren. Vi ser at det er stor etterspørsel etter Norwegians kvalitetsprodukt og lave priser mellom USA og Europa, og ser fram til å kunne ønske reisende på denne helt nye ruten velkommen om bord våre nye Dreamlinere.

  Thomas Ramdahl – Kommersiell direktør i Norwegian

  For å oppsummere Norwegian sitt rutenettverk i USA så flyr selskapet direkte fra Oslo til New York, Puerto Rico, Fort Lauderdale, Los Aneles, Orlando og San Francisco i USA. I april lanserer flyselskapet nok en rute og denne gang til Boston. Det store rutenettet i USA kombinert med Norwegians enveisbilletter, gir enda flere kombinasjonsmuligheter for reisense som ønsker å oppleve enda mer på sin USA-ferie. Man kan for eksempel fly til Los Angeles, tilbringe et par dager i Hollywood og Beverly Hills, før man kjører videre til Las Vegas. I tillegg så kan man ikke utelukke en kort kjøre tur derfra til Grand Canyon, eller kjøre videre gjennom Death Valley og til San Francisco hvor man kan fly direkte hjem tilbake til Norge. Kombinasjonsmulighetene er mange og varierte dersom man er på jakt etter en oppdagelsesreise på USAs vestkyst.

  Det er ikke kun fra Oslo, Norwegian utvider sitt rutenettverk. Men også mellom Sverige og USA lanserer de nye flyvninger. Det blir flere avganger mellom Stockholm og Los Angeles, San Francisco og Fort Lauderdale.

  For de som er ekstra interesserte så betjenes Norwegian sine langdistanse ruter av foreløpig åtte 787-8 Dreamliner fly og en 787-9 Dreamliner. Dessuten så har selskapet 31 Dreamlinere på bestilling som også skal betjene langdistanse rutene deres.

   

  Forrige ArtikkelNeste Artikkel