Teknologi

  RYKTER: Hevder at iPhone 7 blir tynnere

  Bilde av iPhone 6s og 6plus

  I følge kilder blir telefonen enda tynnere

  Ferske rapporter fra en kilde gjengitt av 9to5Mac, hevder at den nye iPhone 7 blir én millimeter tynnere enn iPhone 6s.

  Dagens iPhoner (6s) er blant annet 7,1 mm tynne, og hvis vi skal tro fra rapportene fra Macotakara som er kilden gjengitt av 9to5Mac blir den nye iPhonen kun 6,1 mm tynn. Dette er nærmest lik tykkelsen av iPod touch.

  iPhone 7 blir gjenkjennelig, Apple som alltid tar med seg designelementer fra tidligere modell. Dog skal kameraet i følge ryktene gå i ett med mobilen, og som fra tidligere rykter så skal hodetelefonutgangen også ut.

  Mer kompakt lightning-utgang

  Videre hevder rapportene at iPhone 7 får stereohøyttalere, noe som er første gang noensinne på en iPhone-modell. Tidligere modeller har kun hatt monohøyttalere. Dessuten for å holde tykkelsen så minst mulig så kommer iPhone 7 til å ha en tynnere Lightning-kontakt, dog så er det viktig å presisere at det ikke er snakk om en ny versjon, men selve utgangen som som er gjort tynnere.

  Hva som blir lansert i høst forventes det fortsatt å se. Men rykter går for tiden sine seiersgang på nettsteder og sosiale medier. Men som kjent så pleier ofte de ryktene som går igjen å være sanne, så her gjelder det å bare holde seg fast.

   

  Kilde:
  9to5Mac

  Forrige ArtikkelNeste Artikkel