Teknologi

  HTC Vive dyrere enn forventet i Norge

  Bilde av HTC Vive, rom-sensor og håndkontroller

  HTC Vive kan forhåndsbestilles i morgen

  HTC åpner forhåndsbestillingen for deres Vive virtual reality system i morgen. Og i anledning av dette har de internasjonale prisene blitt publisert. HTC Vive kan forhåndsbestilles mandag 29. februar. Utsendelsene starter 5. april

  Enda dyrere enn forventet

  Det er ikke å skjule bak en dør at teknologiske duppeditter blir dyrere når det kommer til lanseringer i Norge. Vive blir forholdsvis en god del dyrere enn konkurrenten Oculus Rift, dog så følger det med to avanserte håndkontrollere og en rom-sensor.

  Tidligere har det blitt rapportert fra HTC og andre ryktesider at prisen blir på rundt 7000 kroner, men etter at HTC har publisert deres offisielle internasjonale prislister så ender dermed den endelige veil. pris på 8535 kroner uten frakt og moms.

  Spennende rom-sensor

  Inkludert moms blir den totale prisen på 10 680 kroner, satt i perspektiv tilsvarende en god spill-PC. Hvis man da legger på frakt så er man på rundt 11 000 kroner for VR-systemet til HTC og Valve.

  Derimot koster konkurrenten Oculus Rift med en håndkontroller 6000 kroner i USA (Uten mva og frakt)

  Når man forhåndsbestiller så få rman med tre spill: Fantastic ContraptionJob Simulation og Google Tilt Brush som vises i videoen nedenfor:

   

  Kilde:
  HTC

  Forrige ArtikkelNeste Artikkel