Teknologi

  Facebook Messenger app har fått nye funksjoner!

  Bilde av de nye facebook messenger funksjonene

  Facebook har nylig lansert en relativt morsom oppdatering til sin app Messenger. Oppdateringen er rettet mot alle de som liker å tilpasse sine meldingsøkter.
  Fra nå av vil du ha mulighet til å tilpasse farge for din samtale, legge til en skreddersydd emoji som erstatter «tommel-opp» tegnet, og i tillegg gi alle individuelle deltakere i en samtale et kallenavn, inkludert deg selv.

  Slik gjør du det:

  Bilde av de nye facebook messenger funksjonene, emoji og kallenavn
  Facebook
  1. Oppdater Facebook Messenger appen til den nyeste versjonen i Google Play eller i App Store;
  2. På Android, trykk i det øverste høyre hjørne der «i» tegnet er. På iOS, trykk på selve personens navn.
  3. Du vil nå se tre nye alternativer i instillingsmenyen – Farge (Color), Emoji og kallenavn.
  4. Trykk på valget Farge for å skifte til en ønsket farge på samtalen. Det er mulig å velge mellom 15 forskjellige ulike farger, inkludert den kjente blå fargen som er standarden.
  5. Trykk på vaglet Emoji for å skifte ut «tommel-opp» emojien med en ny emoji. Hvis du holder emojien lengre inne desto større blir den.
  6. Trykk på valget Kallenavn, så kan du gi kallenavn til ulike deltakere i samtalen, inkludert deg selv. Legg merke til at du kan også gi en emoji som et kallenavn!

  Legg merke til alle i samtalen, vil også se de nye endringene du har foretatt i samtalen, så derfor bruk hodet før du gjør noe, ellers så har de mulighet å slå tilbake!

  Bilde av de nye funksjonene til Facebook messenger, emoji, farge og kallenavn
  Facebook

   

  La det snø – Messenger..

  Bilde av facebook stickers
  Facebook

  En annen funksjon som er blitt lagt til er relatert til årstiden vi nå er inne i. Med dette har Facebook introdusert de fineste snøflak til Facebook Messenger. Enten du er i Canada eller Norge, så kan du dele litt vinter moro.
  Send en julenisse, juletre eller annet snø relatert sticker eller emoji til en venn og se hva som skjer; som Facebook sier det er som å være i din egen snøkule.

  Snøeffekt i facebook chatten

  Funksjonen som mange sikkert husker fra 2014, der meldingshodene til Android fikk en snøkule effekt. Med glede så har Facebook gjenintrodusert denne funksjonen. Og senere når nyåret nærmer seg, så vil snøen bli erstattet med konfetti for å feire det nye året!

  kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkBilde av Rich, snøbobleBilde av jen, konfetti boble

  Kilde:
  Facebook

  Forrige ArtikkelNeste Artikkel