Teknologi

  Facebook har nå lansert en Yelp-konkurrent i Norge

  Like knapp - Facebook

  I det skjulte har Facebook lansert en ny funksjon.

  Den nye funksjonen heter Facebook Professional Services. Funksjonen gir brukere tilgang til anmeldelser og informasjon om lokale forretninger.

  Facebook lanserer en yelp-konkurrent

  I og med at Facebook ikke har slått på stortrommen når det gjelder lanseringen av funksjonen, vil det mest sannsynligvis si at denne funksjonen fortsatt er under utvikling, et eksempel er navnet. I tillegg har de heller ikke gitt ut noen form for pressemelding, men tjenesten fungerer overraskene nok også i Norge.

  Taster du inn sushi i Oslo, dukker det opp en oppdatert liste over de beste sushirestaurantene i Oslo, inkludert andmeldelser fra nordmenn og turister.

  Tjenesten tillater for tiden kun engelske søkeord, men norske stedsnavn blir hentet frem automatisk. I tillegg er det verdt å vite at denne funksjonen kun er tilgjengelig i nettleser for øyeblikket.

  Siden mange små forretninger bruker Pages som deres primær tilstedeværelse på nettet, derfor gir et yelp-lignende liste mye mening. Og om denne funksjonen faktisk blir offisielt lansert er fortsatt et spørsmål.

  Kilde:
  Mashable

  Forrige ArtikkelNeste Artikkel